Dopravná infraštruktúra a moderné metódy jej hodnotenia - Halán, Tomáš
Dopyt po domácej a medzinárodnej nákladnej doprave s rastúcou tendenciou. Dopravná infraštruktúra - definície a charakteristiky. Optimalizácia dopravnej infraštruktúry ako najlepšie možné riešenie mobility osôb a nákladov v rámci udržateľného rozvoja. Hodnotenie dopravnej infraštruktúry metódou benchmarkingu.