Rozširovanie marketingovej koncepcie - Čihovská, Viera
Obdobie formovania sa neziskového marketingu. Podstata a význam neziskového marketingu. Základné rozdiely medzi ziskovým a neziskovým marketingom. Oblasti neziskového marketingu : marketing miesta, organizácií, myšlienok. Sociálny marketing. Marketing osôb.