Small and medium-sized enterprise in commerce - Viestová, Kristína
Charakteristika domáceho trhu. Kúpna sila. Obchodné spoločnosti. Možnosť koexistencie malých a stredných maloobchodných spoločností s nadnárodnými maloobchodnými reťazcami na vnútornom trhu.