Disposable income of slovak households for trade - Štofilová, Jana
Príjmy a výdavky domácností na Slovensku. Alternatívne finančné zdroje pre spotrebu domácností. Slovenskí spotrebitelia sa približujú svetovému trendu "žiť na úver".