A 19% egy éve - A szlovák adóreform 2004-ben - Dudáš, Tomáš, 1976-
Slovenský daňový systém a jeho reforma v roku 2004. Podstata a ciele slovenskej daňovej reformy. Zavedenie rovnej dane. Zjednodušený slovenský daňový systém. Zmeny v daniach z príjmov. Miestne dane. Daň z pridanej hodnoty a spotrebná daň. Zdaňovanie právnických osôb. Ekonomické a politické pozadie daňovej reformy v SR.