Zvyšovanie konkurenčnej schopnosti firiem pomocou geomarketingu - Žák, Štefan, 1971-
Využívanie geografických informačných systémov (GIS) v obchode a marketingu. Prepojenie marketingových a geografických údajov pre potreby marketingových analýz a prognóz. Geomarketing, odvetvie marketingu, sa zaoberá spracovaním marketingových a manažérskych projektov v GIS. Používanie GIS pre podporu rutinných rozhodnutí a trhových analýz.