Bod rozpojenia - jeho význam a dosah v logistických reťazcoch - Oreský, Milan, 1956-
Východisková definícia logistických reťazcov. Charakteristika bodu rozpojenia a jeho vplyv v logistických reťazcoch. Analýza logistického reťazca výroby, distribúcie a predaja polystyrénových dosiek z hľadiska lokalizácie a dosahu bodov rozpojenia.