Nariadenie Rady (ES) č. 1777/2005 - Jurišová, Anna
V Úradnom vestníku EÚ bolo 29.10.2005 vydané Nariadenie Rady (ES) č. 1777/2005 o vykonávacích opatreniach smernice č. 77/388/EHS (Šiesta smernica) o spoločnom systéme DPH. V článku autorka poukazuje na jednotlivé opatrenia tohto nariadenia a ich využiteľnosť v praxi. Príklady.