Demain Chain Management a logistika - Dzurová, Mária
Dopytový reťazec a jeho riadenie vo vzťahu na realizáciu logistických služieb. Plnenie zákazníckych želaní účinným využívaním dopytového reťazca, na riadenie ktorého sa využívajú softvérové produkty Demand Chain Management (DCM). Stále väčšia spolupráca medzi firmami - rozširovanie c-commerce (collaborative commerce, spoločné obchodovanie).