Celospoločenská dimenzia hospodárskeho rozvoja v regióne juhovýchodnej Ázie - Žúdel, Branislav
Dynamický hospodársky rozvoj štátov juhovýchodnej Ázie. Devastácia životného prostredia na celej planéte. Prudký rast spotreby energie a surovín. Opatrenia na ochranu domáceho životného prostredia v Číne. Dovoz energetických surovín. Využívanie vodnej a veternej enrgie. Svetová banka a podpora rozvoja čistej energie v Číne.