Sú potraviny vyhovujúce?
Kontrola výskytu a monitoring cudzorodých látok v rezorte Ministerstva pôdohospodárstva SR. Súbor opatrení pre bezpečnosť potravín. Komplex realizovaný v Európskej únii poznáme ako princíp "zo stajne na stôl" alebo "z farmy na vidličku". Kontrola, monitoring cudzorodých látok. Ciele monitoringu cudzorodých látok.