Rumunsko na ceste do EÚ - Horská, Elena
Niekoľko základných informácií o Rumunsku. Rumunsko z pohľadu ekonóma. Základné ekonomické ukazovatele krajiny za roky 2000 - 2004. Prehľad priamych zahraničných investícií v Rumunsku v období rokov 1991 - 2004. Obchodná bilancia Slovenska s Rumunskom.