Změny v hodnototvorném procesu po implementaci strategie CRM - Branská, Lenka
CRM je cestou zvýšenia výkonnosti podniku za predpokladu, že táto filozofia sa neobmedzí iba na marketingové a predajné aktivity, ale bude prijatá celopodnikovo a implementovaná do manažmentu podniku. Aplikácia tejto stratégie prinesie väčšie, či menšie zmeny nielen v hodnototvornom procese, ale vo všetkých podnikových procesoch. Zároveň umožní integrovať procesy k dosiahnutiu spoločného cieľa, ktorým je poskytnutie hodnoty zákazníkom v rovnováhe s ich hodnotou pre podnik. Je súčasťou podnikovej kultúry.