Význam, miesto a poslanie symbolov v spoločnosti - Škvrnda, František
Všeobecná charakteristika symbolov. Špecifiká vojenských symbolov. Sociálne aspekty využívania vojenských symbolov. Štátne symboly Slovenskej republiky.