Medzinárodné účtovné štandardy: Informujeme Vás. Vydanie predbežného návrhu Koncepčného rámca - Tumpach, Miloš, 1970-
V júli 2006 vydala americká Rada pre štandardy finančného účtovníctva (FASB) spolu s Radou pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) návrh prvých dvoch kapitol novely Koncepčného rámca (anglicky Conceptual Framework, česky Rámcová osnova). Dokument má význam pre bežné podniky a v podmienkach medzinárodných štandardov sa používa vtedy, ak pre nejakú oblasť ešte nebol vydaný štandard.