Zlaté časy investícií - Bačišin, Vladimír
Národný inštitút štatistiky a ekonomických výskumov Francúzska (INSEE) urobil komparatívny výskum o zmenách reálnej hodnoty (kúpnej sile) kapitálu investovaného vo Francúzsku do zlata, akcií a obligácií počas 20. storočia. Základné výsledky tohto výskumu. Výnosnosť akcií, dlhopisov a zlata v 20. storočí.