Oceňovanie v mimoriadnych účtovných závierkach so zameraním na účtovné jednotky vzniknuté splynutím - Silná, Renáta, 1981-
Povinnosť vykonať mimoriadnu účtovnú závierku v prípadoch zániku a zrušenia spoločnosti. Charakteristika splynutia spoločností. Vedenie účtovníctva v nástupníckej účtovnej jednotke. Charakteristika oceňovania. Reálna hodnota podľa zákona o účtovníctve. Trhová hodnota a kvalifikovaný odhad. Precenenie záväzkov a majetku pri splynutí dvoch účtovných jednotiek.