Zdaňovanie zisku a dividend v krajinách Európskej únie - Solík, Ján
Daňová konkurencia a otázky jej riešenia v krajinách Európskej únie. Nižšie daňové zaťaženie ako konkurenčná výhoda pri lákaní zahraničných investorov. Porovnanie efektívneho zdanenia. Zdaňovanie dividend: klasický systém, systém zabraňujúci dvojitému zdaneniu a systém čiastočne redukujúci dvojité zdanenie.