<The> Tax Reforms in Slovakia in 2004 - the Year of the 19 Perc. - Árendás, Csaba
Úloha daňového systému v moderných ekonomikách. Súčasné daňové reformy vo svetovom hospodárstve. Slovenský daňový systém a jeho reforma v roku 2004. Hlavné ciele daňovej reformy. Priame dane. Nepriame dane. Vplyv daňovej reformy na populáciu. Ekonomické a politické pozadie a účinky slovenskej daňovej reformy.