Technostres - Retová, Janette
Postupné prenikanie informačných technológií a internetu do všetkých oblastí života a podnikania viedlo v 90-tych rokoch minulého storočia k objaveniu sa nového fenoménu nazvaného technostres. Nové technológie, technostres a zdravie zamestnancov. Komponenty technostresu. Výskum technostresu. Potreba adaptácie. Prevencia a opatrenia na zmiernenie technostresu.