Ekonómia slobody - Dudáš, Tomáš, 1976-
Recenzia na knihu M. Štefunka: Ekonómia slobody. Autor predstavuje na Slovensku pomerne málo známu rakúsku školu ekonomického myslenia. Rozdelenie publikácie na jednotlivé časti a ich stručný popis. Význam a prínos publikácie.