Možnosti komunikace na španělském trhu - Kříčková, Darina
Pri vstupe firmy na španielsky trh je potrebné zahrnúť do rozpočtu určitú čiastku na realizáciu komunikačnej politiky. Rast výdavkov na reklamu. Výdavky na reklamu delia na konvenčné a nekonvenčné, alebo na nadlinkové a podlinkové. Najvýznamnejším komunikačným médiom je televízna reklama. Existujú 4 celoštátne televízne stanice. Ďalšími médiami v poradí dôležitosti sú: rádio, časopisy, denníky... , stále obľúbenejším sa stáva internet.