Komunikácia v organizácii počas situácie nezhôd a konfliktov - Frk, Vladimír
Postavenie človeka v pracovnom procese. Klasifikácia konfliktov na pracovisku. Konfliktné situácie a nezhody. Psychologické a sociálnopsychologické príčiny vzniku nezhôd. Chyby pri riešení konfliktov. Tvorivosť pri riešení konfliktov. Porovnanie spolupráce a súperenia. Afekty, agresivita, hnev a hádky v interpersonálnych vzťahoch. Aktívne sociálne učenie programové ako metóda nácviku. Ilustračný príklad k metóde ASUP.