Ekologizácia tepelného zdroja v Zvolenskej teplárenskej - Jankovský, Július
Zvolenská teplárenská, a.s. ako najväčší výrobca a dodávateľ tepla v lokalite mesta Zvolen. Dlhodobý environmentálny problém teplárne - emisie oxidu siričitého. Ekologizácia veľkých spaľovacích zariadení a dosiahnutie zníženia vypúšťania znečisťujúcich látok do ovzdušia.