Ovplyvňovanie v športovom marketingu a súvisiacich oblastiach - Chebeň, Juraj
Šport ako aktivita na udržiavanie fyzickej i psychickej kondície a zároveň ako aktivita, ktorá vytvára profit pre mnoho spoločností a podnikateľov. Snaha športových podnikov implementovať do podvedomia ľudí svoju značku. Športový marketing ako aplikácia marketingu v oblasti športu. Čo obsahuje športový marketing. Zvyšovanie konkurencieschopnosti športových firiem. Marketingová komunikácia v športe. Faktory ovplyňujúce spotrebiteľské rozhodovanie v oblasti športu. Práca s verejnosťou v oblasti športu.