Súčasný stav právnej úpravy podnikania v Slovenskej republike - problémy a niektoré návrhy de lege ferenda - Sabo, Mikuláš
V posledných rokoch sa citeľne zlepšilo podnikateľské prostredie v Slovenskej republike. Hlavnou slabinou zostáva problém vymožiteľnosti práva, nadbytočná regulačná záťaž smerom k podnikateľom a málo rozvinutý kapitálový trh. Právne prostredie transformácie ekonomiky SR. Problémy rozvoja právneho poriadku SR v oblasti ekonomiky.