Právny rámec elektronického obchodu v Slovenskej republike - Veterníková, Mária, 1964-
Elektronický obchod ako dôležitá súčasť procesu informatizácie spoločnosti. Vymedzenie pojmu elektronický obchod. Právny rámec elektronického obchodu v Slovenskej republike. Bariéry elektronického obchodu na Slovensku - náklady na zavedenie a vývoj, nízka úroveň prístupu k potrebnej infraštruktúre, legislatíva, bezpečnosť a súkromie, nedostatok dôvery, jazyk a ostatné limitujúce faktory.