Marketingová komunikácia vo výkone samosprávy - Drábik, Peter, 1981-
Vzťah marketingovej komunikácie k organizačnej štruktúre samosprávy. Cieľové skupiny v systéme marketingovej komunikácie samosprávy. Komunikačný mix v podmienkach samosprávy - prezentácia, public relations, podpora služieb, komunikácia face to face.