Systémový prístup k riešeniu kvality a bezpečnosti potravín - Lacková, Alica
Zvyšovanie významu kvality a bezpečnosti potravinárskych výrobkov v koncepcii firiem. Zavádzanie účinného manažérstva kvality, ako aj systému manažérstva bezpečnosti potravín do potravinárskych podnikov. Uplatňovanie systému manažérstva kvality v potravinárskom priemysle. Systém manažérstva bezpečnosti potravín. Medzinárodná norma ISO 22000.