Vedomosti ako produktívny faktor rozvoja obchodu a marketingu - Francová, Zuzana, 1971-
Význam vedomostí pre rozvoj obchodu a marketingu. Ľudský kapitál a intelektuálny kapitál. Vedomostná ekonomika. Podnikový vzdelávací systém ako faktor implementácie podnikovej kultúry. Vzdelávanie zamestnancov. Prínosy vedomostí pre firmu a námety na skúmanie ľudského kapitálu v oblasti obchodu a marketingu.