Trendy v bankovom marketingu - Hasprová, Mária, 1970-
Slovenské bankovníctvo patrí medzi odvetvia, ktoré zaznamenávajú najdynamickejšie procesy vnútorných zmien. Reforma slovenského bankového sektora v rokoch 1998-2002 bola veľmi úspešná. Dynamický vývoj na finančných trhoch. Marketing vo finančných inštitúciách a jeho úlohy. Bankový sektor je výrazne ovplyvňovaný pokrokom vo výrobných odvetviach. Benchmarking v bankovníctve.