Znalostná ekonomika a verejné vysoké školy - Chebeň, Juraj
Strategickým cieľom Slovenska je výrazne zvýšiť do roku 2013 konkurencieschopnosť a výkonnosť ekonomiky rovnomerne vo všetkých regiónoch pri zachovaní zákonitosti trvalo udržateľného rozvoja a v súlade s uplatňovaním princípov znalostnej ekonomiky. Znalostná ekonomika a vzdelávanie na verejných vysokých školách na Slovensku. Ďalšie vzdelávanie zamestnancov v podnikoch vo Francúzsku. Ďalšie vzdelávanie vlastných zamestnancov na verejných vysokých školách v SR.