Problematika bezpečnosti spotrebiteľa pri rozhodovaní o produkte - Roman, Emil
Termín ochrana spotrebiteľa v súčasnosti začína byť aktuálny ako bezpečnosť (zdravia a života) spotrebiteľa. V príspevku sa spomínajú problémové výrobky, ktoré by mohli ohroziť zdravie a bezpečnosť spotrebiteľa. Problémové výrobky a využitie normy ISO 22000. Podporné opatrenia. Jedným z opatrení sú požiadavky legislatívy EÚ na sledovanosť výrobkov. Posudzovanie výrobku z hľadiska možnosti ohrozenia spotrebiteľa.