Manažment dobrovoľníkov - Majdúchová, Helena, 1963-
Vymedzenie pojmu dobrovoľník. Zmena prístupu práce s dobrovoľníkmi. Základné princípy manažmentu dobrovoľníkov. Vzťahy medzi manažérom dobrovoľníkov, vedením organizácie, zamestnancami a dobrovoľníkmi.