Zákon o kolektívnom investovaní - Bartl, Jaroslav
Kolektívne investovanie - pojem. Novela zákona o kolektívnom investovaní - zákon č. 213/2006 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 594/2003 Z.z. o kolektívnom investovaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Najvýznamnejšie zmeny a nové úpravy. Zmena zákona o cenných papieroch.