Konvolúcie triedy sčítacích rozdelení - Huťka, Dušan
V článku sú uvedené vety, pomocou ktorých možno vyjadriť konvolúciu ľubovoľného počtu diskrétnych náhodných premenných ako rozdelenia z určitej triedy Rk. Momentová vytvárajúca funkcia a jej vlastnosti. Konvolúcie.