Lobing ako súčasť tvorby komunikačných vzťahov - Labská, Helena
Vývoj a charakteristika pojmu lobing. Rôzne definície pojmu lobing. Nástroje lobovania. Priame lobovanie a čo všetko zahrňuje. Nepriame lobovanie - aktivity sa realizujú prostredníctvom tretích osôb. Lobovanie tretích strán - skutočný aktér lobovania ostáva utajený. Význam lobingu.