Meranie efektívnosti a účinnosti sponzoringu - Lipianska, Júlia
Sponzoring ako významná súčasť komunikačného úsilia podnikov. Charakteristika sponzoringu. Meranie efektívnosti a účinnosti sponzoringu. Typy sponzoringu. Internet a sponzoring.