Imidž a vybrané nástroje jeho budovania - Loydlová, Miroslava
Pojem imidž. Tvorba imidžu. Komunikačný systém ako základ systému marketingovej komunikácie - reklama, podpora predaja, public relations, osobný predaj. Reklama, druhy reklamy. Public relations - funkcie, nástroje.