Kvalitné ľudské zdroje a informácie ako základný predpoklad existencie znalostnej ekonomiky - Lukačovičová, Zuzana
Terminológia v znalostnej ekonomike - informačná spoločnosť, informatizácia spoločnosti, znalostná ekonomika. Rozvoj informačnej spoločnosti prostredníctvom koncepcie eEurope+. Oblasti - vybudovanie transparentného a liberalizovaného prostredia, zlepšenie dostupnosti internetu a kvality elektronických služieb pre všetkých občanov, zvyšovanie kvalifikácie a znalosti všetkých občanov, budovanie a rozvíjanie obsahu Internetu a jeho využívanie. eEurope+ na Slovensku.