Nové medzinárodné normy v oblasti systémov manažérstva kvality - výhoda alebo záťaž - Bílý, Matej
Model systému manažérstva kvality. Využívanie technických noriem v oblasti systémov manažérstva kvality. Funkcie manažérov v systéme manažérstva kvality.