IAS/IFRS - Požadavky na zveřejňování - Hruška, Vladimír
Cieľom štandardu IFRS 4 je špecifikovať účtovné výkazníctvo pre poistné zmluvy pre všetky účtovné jednotky vydávajúce takéto zmluvy. Cieľom štandardu IFRS 5 je špecifikovať vykazovanie aktív držaných za účelom predaja a vykazovanie a zverejňovanie ukončených činností.