Systémy vnitřních kontrol a řízení podnikových rizik: příklad Francie - Kovanicová, Dana
Riešenie problematiky systému vnútorných kontrol a riadenia podnikových rizík vo Francúzsku. Vnútorná kontrola na báze podnikových rizík. Koncepčné rámce COSO (Commitee of Sponzoring Organizations of the Treadway Commission). Riadenie rizík: dokumentácia o organizačnej štruktúre podniku a procesnej analýze, riadenie podnikových rizík, syntéza pokrytia podnikových rizík.