Nové výzvy v internetovom marketingu - Miklošík, Andrej
Rozvoj internetu a marketing. Charakter marketingových nástrojov na internete. Návštevnosť stránky meradlom komerčnej a marketingovej úspešnosti. Internetová reklama získava na dôležitosti. Štatistiky a ich využitie v marketingu. Zobrazené stránky. Unikátne návštevy. Lokalizácia návštevníkov. Socio-demografické štatistiky. Analýzy konverzie. Ďalšie štatistiky.