Úlohy s kontajnermi ako úlohy celočíselného programovania - Nahácka, Veronika
Problém optimalizácie počtu kontejnerov týkajúci sa kontejnerovej dopravy. Matematická formulácia kontejnerového dopravného problému. Úloha o batohu (úloha o nakladaní lode). Úloha prázdnych kontejnerov. Kontejnerový dopravný problém.