Dobrovoľnícka práca a výmena v neziskovej sfére - Richterová, Kornélia
Dobrovoľnícke aktivity neziskových organizácií. Podstata dobrovoľníctva. Dobrovoľnícka práca - hľadisko neziskovej organizácie. Faktory rozhodovania o výmene. Benefity a náklady - najfrekventovanejšie faktory. Motívy dobrovoľníckej práce, motívy slovenských dobrovoľníkov.