Návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov
Návrh novelizovaného zákona o dani z pridanej hodnoty schválila vláda SR dňa 28.9.2006 a predložila ho NR SR. Dôvodová správa k návrhu novelizácie zákona o dani z pridanej hodnoty.