Kooperácia podnikov v regióne - Štensová, Antónia
Možnosti kooperácie podnikov na zvýšenie ich konkurencieschopnosti. Vymedzenie základnej terminológie. Príklady kooperácie na slovenskom trhu. Kooperácia v oblasti poľnohospodárstva. Kooperácia v regióne. Dôvody pre rozvoj kooperácie.