Postavenie distribúcie v marketingovom mixe kultúrnych organizácií - Tajtáková, Mária
Úloha distribúcie v marketingovom mixe kultúrnych organizácií. Distribučné kanály v kultúre. Fyzická distribúcia - spôsob predaja vstupeniek, počet predajných miest, zájazdové predstavenia, výstavy... Miesto konečnej výmeny. Využitie nových marketingových postupov v distribúcii kultúrnych organizácií.