LOLA - hľadanie vhodných alternatív - Vokounová, Dana, 1962-
Spotrebiteľsko občianska sieť (Consumer Citizenship Network - CCN) - interdisciplinárna sieť pedagógov, výskumníkov a zástupcov mimovládnych organizácií, ktorí skúmajú, ako môže jedinec v role spotrebiteľa konštruktívne prispieť k udržateľnému rozvoju a solidarite. Projekt LOLA (Looking for likely alternatives). Charakteristika, ciele a význam projektu LOLA.